Trimsalon voor al onze logés

Je hond een trimbeurt geven of eens goed wassen, kammen of borstelen kan er soms bij inschieten, met alle lastige gevolgen van dien. Bij Dogsday hondenpension & dagopvang beschikken we over een trimsalon. Maak gebruik van deze handige service.

Van was- tot trimbeurt

De trimsalon is er voor de honden die voor een of meerdere dagen in ons pension verblijven. We behandelen alle typen hondenvachten. Als er vachtproblemen zijn, houden we daarmee rekening. En desgewenst geven we daarvoor een vrijblijvend (voedings)advies. In een goed uitgeruste ruimte met trimtafel en douche bieden we aan: 

  • wassen en drogen
  • borstelen of kammen
  • trimmen, zolang het geen showmodellen betreft

Kortom, veel gemak zonder dat het je extra tijd kost. Reserveer de was- of trimservice bij de inschrijving voor een verblijf in het pension van Dogsday. 

Tarieven Dogsday trimsalon

Om kennis te maken met onze trimsalon hanteren we een aantrekkelijk starttarief. We bespreken altijd vooraf wat er precies moet gebeuren. Zo gaan we zonder verrassingen voor je aan de slag. Meer over de tariefstelling vind je op de pagina Tarieven.

Meer informatie?

Heb je vragen over de trimservice of een verblijf in ons pension? Mail of bel tijdens kantooruren, we vertellen je graag meer.

Contact opnemen