Voeding

Onze 3 topmerken op een rijtje:

Healthy Dog

Healthy Dog is een geperste hondenvoeding, die volledig tarwegluten vrij is. Hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle natuurlijke voedingsstoffen behouden, doordat er bij het persen van een relatief lage temperatuur (70C) gebruik wordt gemaakt. 

Bij de samenstelling van Healthy Dog worden de allerbeste grondstoffen gebruikt, waardoor de smakelijke voeding makkelijk opneembaar en goed verteerbaar is. Hierdoor heeft de hond van deze voeding minder nodig en is de ontlasting ook compacter.

Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitgezonderd Chicken & Rice) variant). Hierdoor is de voeding makkelijker verteerbaar en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent minder belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting.

De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6 vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond.

Hubertus Gold Adult

Hubertus Gold Adult bevat kip, rijst, mais en meervoudig onverzadigde vetzuren. Door het hoge aandeel vlees van pluimvee (ca. 30%) en de goede kwaliteit van de ingredienten wordt Hubertus Gold droogvoer graag gegeten. Ook door honden met allergieen of overgevoeligheden. Goed verteerbaar, houdt actieve honden gezond, bevordert sterke botten en spieren, zorgt voor een glanzende vacht en gezonde huid, zeer goede tolerantie, ook bij gevoelige honden, zeer hoog percentage vlees, bevat geen toegevoegde suikers, de bron van koolhydraten zijn rijst en mais, het droogvoer is glutenvrij, wordt graag gegeten door de hond, Hubertus Gold droogvoer is zeer geschikt als voedsel bij een allergie voor rundvlees, varkensvlees, lamsvlees of tarwe. 

Het kenmerk van de Hubertus Gold Blikmenu’s is het bijzonder hoge percentage vlees (ca. 70%) en de optimale combinatie van waardevolle eiwitten en koolhydraten. Uitgebalanceerde recepten met gezonde ingredienten zoals rijst, gerst, pasta en aardappel, bieden actieve honden elke dag een gezonde maaltijd. Verse groenten zoals wortelen en de toevoeging van belangrijke onverzadigde vetzuren verrijken de menu’s. Verkrijgbaar in de smaken: kip met rijst, rund met rijst, lam met pasta, konijn, fazant en wildmenu’s.

Planet Pet Adult

Planet Pet Adult kip & rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden. Deze voeding is bijzonder geschikt voor honden met een normaal activiteiten patroon. De medium formaat brok gebaseerd op een heerlijk kip recept en tarweglutenvrij. 

Planet pet Adult Large Breed kip & rijst speciaal ontwikkeld voor grote honden met een gewicht van 30-80 kg. Bevat glucosamine en chondroitine welke bijdragen aan een goede conditie van de gewrichten van grote honden. 

Planet Pet Sensitive lam & rijst is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag of voedsel allergieen. Door de lage energie waarde is deze voeding ook bijzonder geschikt voor senior honden.